Leer je online cursus maken

Maak je online cursus in 5 stappen!

Je online cursus in 5 stappen

Leer je online cursus maken

Jij bent

Kennisondernemer. Rete-ambitieus. Jij hebt grootse plannen voor je bedrijf. Altijd al gehad. 

En het gaat eigenlijk al best goed, toch? Je hebt klanten, je hebt omzet. Maar er komt een moment dat je verlangt naar meer… Meer vrijheid, meer winst. Want, daarvoor ben je ondernemer geworden toch?
 
Dit is hét moment om die uurtjes die je normaal in vluchtige content stopt, investeert in een duurzaam systeem met online producten die ALTIJD gekocht worden. Dit is het moment dat jij je kennis omzet in een online cursus.

Tot nu toe heb je veel zelf uitgevogeld in je bedrijf. Ook voor je online cursus. Maar in de praktijk valt dat toch wel erg tegen. Het kost veel tijd, de gratis content is verstrooid en er zit geen strategie achter. Jij wilt in zo min mogelijk tijd, een succesvolle online cursus. 

Bij jouw grootse ambities horen grootse stappen. De juiste stappen. En je bent er klaar voor. Jij zet in 5 stappen je online cursus neer.

Hoe maak ik een online cursus

Dit programma is voor jou wanneer...

Dit is wat we doen

"Ik zit deze maand al op €11.500"

Review, leer je online cursus verkopen
Review maak je online cursus in 5 stappen
Review, leer je eigen online cursus maken
Review conversieverhoging online cursus

"Meer dan mijn geld waard"

Review, hoe maak je een online cursus

Je bent hier aan het juiste adres

Na het fysiek helpen van 100+ ondernemers met hun online zichtbaarheid en het opzetten en verkopen van online cursussen, heb ik inmiddels zelf een volledig geautomatiseerd cursusbedrijf.

Hierdoor kan ik werken, waar en wanneer ik wil. Stel dat ik nu ziek zou worden en ik niet meer in mijn bedrijf zou kunnen werken, werkt mijn online cursus voor mij!

Voor het opzetten van jouw winstgevende online cursus, ben je bij mij aan het juiste adres.

Hoe maak jij je online cursus

Hoe harder je werkt, hoe succesvoller je bent TOCH?

In 2020 kreeg ik te maken met een enorm verlies. Daarnaast werkte 32 uur als online marketeer en zette een eigen fashion brand op. Ik ging volledig over mijn grenzen heen, tot mijn lichaam stop zei.

Dit was het startsein om slimmer te werken, in plaats van harder.

Ik begon mijn kennis over het opzetten van online cursussen te delen met mensen, in mijn eigen online cursus! Door het inzetten van mijn kennis creëerden mijn klanten al snel bakken met omzet, veel meer rust en vrijheid.

De kleinste details kunnen het verschil maken tussen een verlieslijdende- en een winstgevende online cursus.

Ben jij klaar om dat online podium te pakken?

Ik beloof je geen gouden bergen

Ik hou van realistische verwachtingen. Het is niet zo dat je door een vingerknip ineens geld verdiend terwijl je slaapt. Maar ik heb genoeg ervaring om je te vertellen hoe je dit wél doet. Bij mij vind je geen poespas, maar concrete en praktische informatie waar je direct iets mee kunt.

Kijk wat anderen zeggen 

Mirjam Berends, Soulbusiness

"Zonder jou hulp had ik mijn online cursus nog steeds niet staan"

Honey Shine Bright in the Soul Business Academy! Doors are open 💃

Daphne we did it. Dankzij jouw skills in de techniek en marketing staat alles als een huis. 

Ik heb enorm genoten van de samenwerking. Je hebt zo’n beetje verstand van alles en geen vraag is je te gek, petje af. (Please don’t leave me 😂)

Liefs Mirjam

- Mirjam Berends, Soulbusiness

Mirjam Berends, Soulbusiness

"Zonder jou hulp had ik mijn online cursus nog steeds niet staan"

Honey Shine Bright in the Soul Business Academy! Doors are open 💃

Daphne we did it. Dankzij jouw skills in de techniek en marketing staat alles als een huis. 

Ik heb enorm genoten van de samenwerking. Je hebt zo’n beetje verstand van alles en geen vraag is je te gek, petje af. (Please don’t leave me 😂)

Liefs Mirjam

- Mirjam Berends, Soulbusiness

Wie zit er nou op mijn online cursus te wachten?

Zorg dat je eerst met klanten gewerkt hebt en een consistent resultaat hebt behaald. Heb jij klanten en er is vraag naar jou kennis? Ben jij de oplossing voor hun probleem? Dat is het moment dat je je kennis gaat omzetten in een online cursus. 

Denk je dan nog steeds dat niemand op jouw online cursus zit te wachten? Dan ben je jezelf aan het saboteren… 

Je bent een kennisondernemer, hebt ontzettend veel te delen en te leren aan anderen. Dat is genoeg om een online cursus te geven. Je hoef niet perfect te zijn, want dat is niemand.

Als jij je impact, kennis en expertise niet met de wereld kan delen omdat je je klein wil houden. DAAR moet je je druk over maken, want dat is pas écht zonde.

In 5 stappen

De cursus is op eigen tempo en in eigen tijd te volgen. Naast de modules heb je de mogelijkheid tot 1-1 begeleiding. Kies je dat? Dan help ik jou met al je vragen verder.

Dit zijn de modules:

  1. In deze module maak je duidelijke keuzes in de niche voor je online cursus. Hoe helderder jij voor je hebt wie je gaat aanspreken, hoe krachtiger jouw communicatie in welke vorm dan ook gaat zijn. Dit klinkt gemakkelijk, dat is het niet! Mijn ervaring is dat mijn klanten wel weten wie hun doelgroep is, maar dat de gekozen doelgroep nog vrij breed is! Je niche is de basis voor je succesvolle marketing en dus ook je verkoop.

  2.  Wat wordt je prijsstrategie? In de cursusmarkt is er geen normaal. Ik leer je bepaalde handvaten. In de vervolgcursus; leer je cursus verkopen als een marketing goeroe ga ik verder in op je aanbod en prijsstrategie.

  3. Wat wordt je naam en je belofte?
  4. Je gaat een keuze maken in hoe jij je cursus beschikbaar stelt. Wist je dat je zelfs al kan starten met verkopen, zonder dat je cursus al af is?

Kortom: knopen doorhakken!

We gaan je kennis omzetten in gestructureerde modules. Je leert om uit al je ideeën keuzes te maken en hoe je dit omzet in een goedlopende cursus. Je leert hoe jij je cursisten kunt blijven boeien. Doel; een verslavende flow maken, welke je cursisten vanaf de bank kunnen binge-watchen.

Na deze module weet jij alles over het opnemen tot aan het editten van video’s. We gaan ervoor zorgen dat jij vol zelfvertrouwen voor de camera staat en dat je precies weet wat je ervoor nodig hebt om jouw video’s op te nemen. Eh oh oh oh dat editten, nee dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn! Ook iedereen zonder edit-ervaring weet na deze module hoe je simpel en snel professionele video’s edit. En ik durf te wedden dat je dit nog leuk gaat vinden ook!

Ik laat je een hele fijne en simpele software zien voor het maken van jou online cursus!

Ik heb mijn oorspronkelijke cursus: hoe maak je een winstgevende online cursus opgedeeld in twee delen: maak je online cursus in 5 stappen en het vervolg: verkoop je online cursus als een marketing goeroe. 

Nu is het dus tijd voor het vervolg!

Ik leer je alle strategieën en technieken voor het winstgevend verkopen van je online cursus.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Zo niet: je kunt nu nog terug. 

Maar als je tot hier bent gekomen weet ik: jij wilt verandering, en niet te zuinig. Je hebt grootse dromen en doelen, en wilt deze waar gaan maken, maar hier niet 5 jaar over moeten doen. 

En daarvoor zit je op de juiste plek.

Is er nog onzekerheid?

Hieronder staan de meest gestelde vragen en onzekerheden. Je kunt nog terug… of je kiest nu écht voor vrijheid.

Jij wilt je kennis omzetten in je eigen online cursus, zodat je hetzelfde riedeltje niet elke keer weer in de basis hoeft uit te leggen

Je wilt één keer iets maken en vervolgens slim verkopen, zodat je door middel van het passieve inkomen meer vrijheid kunt ervaren. 

Je wilt je kennis delen met nog meer mensen.

Daarom wil je een online cursus maken en verkopen, zodat je minder uren hoeft te werken, meer impact maakt en meer verdient. 

Kortom; je bent aan het juiste adres!

De cursus doorloop je in 5 stappen. Hoe lang je hierover zal doen hangt af van je type cursus, daar kan ik je geen kant en klaar antwoord op geven.

But guess what? Op termijn bespaar je alleen maar tijd. Je hoeft niet meer te ploeteren en te zoeken, want je weet perfect wat je moet doen om je doel te bereiken. Je hebt straks je cursus gemaakt en verkoopt het x….. Je investeert dus enkele weken wat extra tijd om de komende jaren bakken vol tijd te winnen. Hoe geweldig is dat?!

De ene cursist binge-watched de video’s en heeft de cursus in 5 dagen staan en de andere cursist neemt er een maand voor. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw eigen tempo en het type cursus dat je wilt opzetten. 

Ja! Ik wil zoveel mogelijk mensen de kans geven om te starten. Je kunt nu zelfs starten voor 21,95.

Je hebt gelijk toegang tot de cursus en kunt de cursusvideo’s op je eigen tempo bekijken. Je hebt namelijk de mogelijkheid tot levenslange toegang. Doe je dat niet? Dan heb je 1 jaar toegang

Waarom niet? Je zou ervoor kunnen kiezen om alles zelf uit te zoeken. Er is genoeg gratis info online te vinden. Mijn ervaring met gratis, is dat je én heel veel tijd kwijt bent én zonder strategie aan de slag gaat. Ik weet niet of je dat moet willen…

Ik heb ondertussen veel geld uitgegeven aan coaches. Dit leverde mij een snelle groei op en een stevige basis. 

Dat zou mij sterk verbazen 😉 Ik ben dan ook méga enthousiast over deze cursus. Het zal jou helpen naar  meer vrijheid.

Ben je niet tevreden en wil je je geld terug? No problem! We hebben die niet-tevreden-geld-terug garantie.

Je krijgt 100% je geld terug als je 10% of minder van de video’s in de cursus hebt bekeken en je denk; dit wordt ‘m niet. Stuur ons dan binnen 14 dagen nadat je de cursus kocht een mail naar team@doormetdaphne.com. Je aankoop is risico-vrij.

 
De voordelen van online cursus op een rijtje:
  1. Minder 1-1 klanten en meer vrijheid.
  2. Je kunt impact maken op honderden of duizenden mensen tegelijk.
  3. Een expert-status opbouwen en video skills trainen.
  4. Ongelimiteerd inkomen. Je gaat merken hoe bevrijdend een schaalbaar verdienmodel is.
  5. Je gaat het leerpad op van online geld verdienen. Dat gaat de rest van je leven waardevol zijn

Nee, je hebt niet veel volgers of een community nodig om je cursus te kunnen verkopen. Er zijn veel promotie manieren te bedenken zonder volgers. Je moet wel bekendheid gaan creëren voor je cursus, dat is nou eenmaal ‘ondernemen’. Dit ga ik je allemaal leren.

Zorg dat je eerst met klanten gewerkt hebt en een consistent resultaat hebt behaald. Heb jij klanten en er is vraag naar jou kennis? Ben jij de oplossing voor hun probleem? Dat is het moment dat je je kennis gaat omzetten in een online cursus. 

Denk je dan nog steeds dat niemand op jouw online cursus zit te wachten? Dan ben je jezelf aan het saboteren… 

Je bent een kennisondernemer, hebt ontzettend veel te delen en te leren aan anderen. Dat is genoeg om een online cursus te geven. Je hoef niet perfect te zijn, want dat is niemand.

Als jij je impact, kennis en expertise niet met de wereld kan delen omdat je je klein wil houden. DAAR moet je je druk over maken, want dat is pas écht zonde.

Filmen en zelfs editen doe ik zelf heel simpel: gewoon op mijn mobiel en wat simpele software. Al mijn cursussen zijn zo gemaakt, je hebt niks ingewikkelds nodig. Dat leer ik je. 

Voor het eerst op camera is eng, ik snap je! Maar geloof me; met mijn tips in de cursus gaat het je lukken. Oefening baart kunst!

In deze cursus leer ik je precies hoe je je cursus kan opzetten van begin tot eind. En kom je er niet helemaal uit? Dan stuur jij mij gewoon een berichtje!

Chat met Door Met Daphne
Scan de code
Hallo 👋
Word nu geholpen door Daphne!